Acne Rheden

Heb je last van mee-eters, puistjes en pukkeltjes? Heb je pijnlijke ontstekingen en voel je je onzeker door acne? Schoonheidssalon Beauty2D in Rheden behandelt acne, waarbij de acne aanzienlijk vermindert of zelfs verdwijnt.

Verlost zijn van acne?

Hoe ontstaat acne?

Tijdens de pubertijd gaat het lichaam meer hormonen produceren. Deze hormonen zorgen ervoor dat de talgproductie uit balans raakt. Talg wordt geproduceerd door de talgklieren in de huid, waarbij het talg (vet) zorgt voor een soepele en beschermde huid.

De talgklieren produceren meer talg en de kliertjes raken verstopt. Er vormen zich comedonen (mee-eters) en wanneer deze ontstoken raken, verschijnt het welbekende witte kopje. Acne is al erg genoeg, helaas hebben veel mensen ook te maken met de littekens die ontstaan. De vaak jeukende plekjes en het uitknijpen kunnen zorgen voor levenslange littekens.

AmintaMed

100% natuurlijk, geen chemische toevoeging.

Voor het behandelen van acne wordt gebruik gemaakt van de productlijn AmintaMed (Med staat voor medisch) van Rosa Graf. Deze complete productlijn voor de onzuivere, veelal problematische en vette huid van jongeren en volwassenen is zeer effectief dankzij het werkzame bestanddeeel Microzilver.

Microzilver verbetert de anti-microbacteriële werking van het product. Is ideaal voor de verzorging van de geirriteerde huid en de huid die gevoelig is voor ontstekingen. Heeft een sterke anti-bacteriële werking en versterkt de (gevoelige) huid. Heeft een wondhelende werking. Is volkomen veilig. Wordt geproduceerd uit natuurlijke  ingrediënten.        

  Een onzuivere huid vraagt om een speciale verzorging, die helpt om de onzuiverheden onder controle te krijgen en om de balans van de huid te herstellen.

Regelmatige AmintaMed behandelingen in combinatie met thuisgebruik van AmintaMed producten staan garant voor een verbetering van het huidbeeld voor acne- en naar acne neigende huid.

AmintaMed

                                       AmintaMed

Acne behandelplan

In het behandelplan staat hoe het op dit moment is gesteld met jouw huid. Je wensen en doelen worden besproken en de schoonheidsbehandelingen en thuisverzorgingsproducten die bijdragen aan het beste en snelste resultaat worden met jou doorgenomen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en zijn de behandelingen resultaatgericht.

Meld je aan voor het consult