Huidveroudering

Kraaienpootjes, rimpels, lijntjes en verlies aan contouren in het gezicht: dat wil je niet. Schoonheidssalon Beauty2D in Rheden biedt kwalitatieve schoonheidsbehandelingen waarmee huidveroudering effectief wordt tegengegaan en verminderd. Lees op deze pagina wat ik voor je kan betekenen bij het verjongen van jouw huid.

Een gezonde & stralende huid?

Stap 1 bij huidverjongende behandelingen

Huidveroudering is onvermijdelijk, daar heb je geen invloed op. Waar je wel wat aan kunt doen is de manier waarop je ouder wordt. Dermaceutix van Dermaprime en Rosa Graf zijn de merken in de salon die ik gebruik voor het zichtbaar verjongen van de huid. Bij huidverjongende behandelingen is het belangrijk om eerst de gezondheid van de huid te herwinnen.

Bij veel mensen is de huidbarrière beschadigd. De barrière bestaat uit de bovenste lagen van de huid en is bedoeld om de huid te beschermen. Bij een barrière die niet in balans is, zullen eerder tekenen van huidveroudering zichtbaar worden.

Door middel van schoonheidsbehandelingen en thuisverzorgingsproducten die perfect aansluiten bij jouw huidtype- en conditie, brengen we de huidbarrière weer in balans.

Behandelplan huidverjonging

Schoonheidssalon Beauty2D is specialist in huidverjongende behandelingen. Voorafgaande aan iedere behandeling wordt er een huidanalyse verricht. Deze analyse maakt duidelijk hoe het is gesteld met jouw huid en wat er voor nodig is om bijvoorbeeld rimpeltjes en lijntjes te doen verminderen. Er wordt een behandelplan voor je opgestelt, waarin overzichtelijk staat vermeld welke schoonheidsbehandelingen en thuisverzorgingsproducten bijdragen tot het snelste en beste resultaat. Er wordt goed naar jouw wensen en doelen geluisterd.

Meld je hier aan voor het consult