Microdermabrasie Rheden

Dé schoonheidsbehandeling van dit moment die zorgt voor zichtbare verbetering van jouw huid? Of je nu last hebt van rimpels, lijntjes, acne, een vale huid of pigmentvlekken? Microdermabrasie is zeer populair en dat is niet gek; deze behandeling zorgt voor directe resultaten, maar verbetert ook op lange termijn de huid.

 

Ervaar zelf waarom micro-dermabrasie zo populair is!

Microdermabrasie, wat is het?

Microdermabrasie is een peeling die wordt uitgevoerd met een apparaat. Er worden met grote snelheid microkristallen tegen de huid gespoten, terwijl de huid vacuüm wordt gezogen. De behandeling zorgt daarmee voor een dubbele werking; door de kristallen wordt de huid intensief maar zeer veilig gepeeld, waarbij dode huidcellen en oneffenheden van de huid worden verwijderd. Daarnaast zorgt de vacuümstand van het apparaat dat de huid doorbloed raakt, zodat werkstoffen uit cosmetica nog dieper in de huid worden gesluisd.

Bij schoonheidssalon Beauty2D wordt gewerkt met Reviderm microdermabrasie. Reviderm is marktleider op het gebied van deze vooruitstrevende behandeling, waarbij de apparatuur meerdere prijzen heeft gewonnen.

Wat kun je verwachten van Reviderm microdermabrasie

 1. Verfijnde huidstructuur: Een microdermabrasie behandeling verwijdert dode huidcellen door middel van een zachte en gecontroleerde methode. Tijdens de behandeling worden microkristallen met een grote snelheid tegen de huid gespoten, voordat zij weer worden verwijderd door het vacuümsysteem. Dit ontdoet de huid van dode huidcellen waardoor de huid weer kan ademen. (eerste afbeelding)
 2. Effectieve huidverzorging: Na de microdermabrasie behandeling is de huid volledig voorbereid op de hierna volgende werkstoffen van de dermo-cosmetische producten. Door middel van microdermabrasie is het mogelijk dat werkstoffen vele malen dieper de huid penetreren. De ingrediënten stimuleren het weefsel tot het produceren van collageen en elastine en zorgen ervoor dat de huid zichzelf regenereert. (middelste afbeelding)
 3. Bewezen succes: Direct na de behandeling voelt de huid aanzienlijk strakker, gladder en fijner. Rimpels zijn verzacht, wat resulteert in een jonger en frisser uiterlijk. (rechter afbeelding)

Microdermabrasie & ultrasound

Wanneer je kiest voor een microdermabrasie behandeling bij Schoonheidssalon Beauty2D, word je ook behandeld met Ultrasound. Ultrasone geluidsgolven worden veel gebruikt in zowel de medische als in de schoonheidsbranche. Ultrasonische golven masseren de vermoeide huid en stimuleren daarbij de huid met de aanmaak van collageen en elastine. Op hetzelfde moment wordt het huideigen beschermingsmechanisme geactiveerd en versterkt.

De ultrasound verandert de structuur van de huid en maakt het klaar voor de hierop volgende werkstoffen. Zeer selectief uitgekozen ingrediënten penetreren tot diep in de huid waar zij effectief werken aan huidverbetering.

 • Een betere doorbloeding.
 • Stimulatie van het lymfesysteem.
 • Betere penetratie van voedingsstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt.
 • De huid verstrakt.
 • Vocht wordt beter afgevoerd.
 • Vet van onder de kin vermindert.

Voor welke huidproblemen is microdermabrasie geschikt?

 • Door de zon beschadigde huid.
 • Pigmentatieproblemen.
 • Onzuiverheden - acne
 • Littekens.
 • Rokershuid.
 • Grove poriën.
 • Striae