Microneedling 

Bij microneedling worden er gecontroleerde microkanaaltjes gemaakt om het biologische reparatiemechanisme van de huid te activeren. Hierdoor ontstaat er een versnelde regeneratie met als gevolg een hogere fibroblastactiviteit. 

Met microneedling zijn we in staat om de huid te verjongen, verstevigen en te versterken. De 9 zeer fijne naaldjes met zorgvuldig afgestemde scherpte zorgen voor miniscule epidermale perforaties. Het stabiele hoge tempo waarmee de naaldpunten de huid raken zorgen voor een zeer gelijkmatige activatie. De hoogwaardige actieve werkstoffen waarmee tegelijkertijd gewerkt wordt kunnen hierdoor beter en dieper in de huid dringen. 

Ook geïnteresseerd in microneedling? 

Maak dan nu een afspraak!

Effect van microneedling 

De Skinneedler is in te zetten bij fijne lijntjes en rimpels, niet egale huidstructuur (grove poriën, littekens e.d.), vermoeide uitstraling, huidverslapping, vocht- en voedingstekorten in de huid, couperose, hyperpigmentatie en zonschade. 

Het effect

Minder lijntjes en rimpels, meer egale huidstructuur, betere huidbarrière, stevigere, elastische huid en voeding optimalisatie. 

Contra-indicaties

De contra-indicaties van deze behandeling zijn infecties in het behandelgebied, zoals open wonden, koortslip, actief eczeem, actieve acné, huidkanker, diabetes, afwijkingen in bloedstolling en zwangerschap. 

Na de behandeling

Direct na de behandeling kan de huid lichte, matige roodheid vertonen, kan de huid warm aanvoelen, dient u directe blootstelling aan zonlicht te vermijden, wordt er geen water aangebracht op de huid, worden doorbloedingsstimulerende activiteiten afgeraden, de huid bevindt zich in een "onstekingsfase", gedurende 72 uur. Tijdens deze periode die u aangepaste skincare te gebruiken. Bij een kuur krijgt u 1 behandeling gratis en is de after- treatment set inbegrepen. 

Prijzen

Behandelprijs gelaat € 120,00 (45 minuten) 

Behandelprijs gelaat incl. hals € 140,00 (60 minuten) 

​ 

Een kuur bestaat uit 6 behandelingen, 1 keer per 3 weken. 

​ 

De behandeling bestaat uit het volgende: 

* intake 

* reiniging van de huid 

* salicylzuur of glycolzuur peeling 

* microneedling, inclusief DNA ampul 

* crème 1 

* huid kalmeren met ijskogels 

* SPF 

* after-treatment set voor thuis (bij een kuur van 6 behandelingen) 

​ 

Het resultaat is per persoon verschillend. Onderhoud is heel belangrijk. Het is aan te bevelen om in het voor- en najaar een kuur te doen.