Permanente make-up Rheden

Nooit meer gepruts in de ochtend met het aanbrengen van een lipliner of eyeliner? Ben je het ook zo zat om iedere dag weer je wenkbrauwen bij te tekenen? Heb je een blote-billen-gezicht na het zwemmen, sporten of de sauna en wil je eigenlijk gewoon make-up die altijd goed zit en jouw natuurlijke schoonheid accentueert? Kies dan voor permanente make-up.

Schoonheidssalon Beauty2D in Rheden is permanente make-up specialist met jarenlange ervaring. Je bent hier in goede handen voor het zetten van jouw permanente make-up.

Permanente make-up vakkundig laten zetten?

Permanente make-up, wat is dat precies?

Bij permanente make-up (pmu) wordt er door middel van een flinterdunne naald en pigment een lipliner of eyeliner gezet, of de wenkbrauwen worden verbeterd. De techniek is vergelijkbaar met een tatoeage, alleen gaat permanente make-up 10 keer minder diep de huid in dan de tatoeagenaald.

De behandeling is niet permanent, na drie tot vijf jaar zal de permanente make-up weer vervagen, nabehandelen is dan noodzakelijk.

Omdat de naald veel minder diep de huid in gaat, is de behandeling ook minder pijnlijk. Feit is wel dat er een naald wordt gebruikt, hier voel je korte steekjes van.

Voordelen permanente make-up

  • Je ziet er altijd goed uit
  • Je make-up loopt nooit meer uit
  • Je bespaart tijd bij het aanbrengen en en weer afhalen van make-up

Hoe werkt schoonheidssalon Beauty2D bij het aanbrengen van permanente make-up?

Het zetten van pmu is niet zomaar iets, dat begrijp ik als geen ander. Daarom vind ik het heel belangrijk om goed naar jouw wensen te luisteren. We kijken samen naar welke vorm het beste geschikt is voor jou en welke kleur het beste jouw natuurlijke schoonheid accentueert.

Ik ben GGD goedgekeurd voor het zetten van pmu, wat betekent dat ik werk volgens de richtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en veiligheid, de GGD en Voedsel en Waren Autoriteit controleren eens per drie jaar of permanente make-up specialisten zich houden aan de richtlijnen.