Visagie Rheden

Wil je je professioneel laten opmaken? Bijvoorbeeld voor je trouwerij of een bijzondere avond? Dan ben je bij schoonheidssalon Beauty2D in Rheden aan het juiste adres. Ik maak gebruik van het Italiaanse topmerk Barbara Bort. Deze producten zijn ook verkrijgbaar voor thuisgebruik.

De producten van Barbara Bort worden al vijftig jaar gefabriceerd en gedistribueerd over de gehele wereld en inmiddels maakt ook een aantal exclusieve modehuizen en optiekzaken gebruik van dit prachtige merk.

Barbara Bort kenmerkt zich door haar zeer hoogwaardige kwaliteit. De producten bevatten een ruime keuze aan kleuren, zijn hypo-allergeen en ideaal voor de meest gevoelige huidtypes. Alle trends worden op de voet gevolgd, wat ieder voor- en najaar vertaald wordt in een nieuw kleurenpalet en display. Naast decoratief, is de make-up ook verzorgend, beschermt de huid tegen UV-straling en minimaliseert de fijne lijntjes in het gezicht.

Het laboratorium is altijd op zoek naar nieuwe formules, om de producten te verbeteren en te blijven voldoen aan de voortdurend veranderende vraag. Er wordt uiterste aandacht besteed aan milieu en ecologie. Wat inhoudt dat producten niet worden getest op dieren en geen dierlijke bestanddelen bevatten. Alle formules zijn ontwikkeld op ecologische basis.