Prijslijst

Onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen

Rosa Graf behandelingen

Tijdens de gezichtsbehandelingen wordt er gewerkt met het Duitse kwaliteitsmerk Rosa Graf. Eerlijke en natuurlijke producten op natuurlijke basis, die de huid verbeteren en gezond houden.

U kunt de keuze maken tussen een basis (huidverzorgende) of uitgebreide (huidverbeterende) behandeling. Tijdens de huidverbeterende gezichtsbehandling maken wij een keuze welke specifieke behandeling past bij uw huidsituatie.

 

Huidverzorgende gezichtsbehandelingen

Basis Treatment  (incl. wenkbrauwen bijwerken)

75 min.  € 74.50

Basis behandeling voor ieder huidtype. Hersteld en behoud het biologisch evenwicht van je huid met behulp van effectieve natuurlijke (plantaardige) ingrediënten. Uiteraard worden alle producten afgestemd op jouw huid! Deze behandeling is perfect voor iedereen die een snelle boost wil voor de huid.  

Exclusieve Four Season behandeling (incl. wenkbrauwen bijwerken)

75 min. € 78.50

Ieder seizoen heeft haar eigen behandeling. Per jaargetijde heeft je huid behoefte aan andere producten. Tijdens deze behandeling zorgen wij dat jouw huid die extra oppepper krijgt, een futloze, vermoeide of dof uitziende huid is verleden tijd! Door het heerlijk geurende 2-fase serum boordevol vitamines en anti-oxidanten in te masseren krijgt uw huid weer en prachtige GLOW!

Blue Line vochtboost behandeling (incl. wenkbrauwen bijwerken)

75 min. € 78.50

Bij deze behandeling ligt de nadruk op hydratatie en regeneratie door de natuurlijke werkstoffen zoals Phyto-Collastine, Hyaluronzuur en diverse oliën en vitaminen (met name Vitamine E). Tijdens deze behandeling geven wij het oogcontour ook nog even wat aandacht d.m.v. een oogmasker die de fijne lijntjes zal verzachten.       

Mannen Behandeling

75 min. € 74.50

Een mannenhuid is ongeveer 20% dikker dan de vrouwenhuid, maar de onderhuidse vetlaag is juist minder dik, waardoor de mannenhuid gevoeliger is voor weersomstandigheden, heeft meer haarvaatjes, en meer zenuwuiteinden en heeft een sterkere doorbloeding. Daarnaast zorgt het scheren van de huid voor meer irritatie en soms ontstekingen. Kortom, reden genoeg om de mannenhuid op een professionele manier goed te behandelen.

Jeugd behandeling t/m 16 jaar

40 min. € 49.50

Gericht op een intensieve reiniging om de jonge huid weer in balans te brengen. Reiniging, peeling,evt. epileren, onzuiverheden verwijderen en masker.

Anti-Stress behandeling voor pure ontspanning

75 min. € 79.50

Rugpeeling, rugmassage, gelaatsreiniging, massage van decolleté, hals, gezicht, haar en hoofdhuid, oogmasker, gezichts- en halsmasker, oog- en gezichtsverzorging (excl. epileren).

 

Huidverbeterende gezichtsbehandelingen

Comfort Hyaluronic behandeling (incl. wenkbrauwen bijwerken)

90 min. € 87.50

Het glaasje water voor jouw huid! Een krachtige dorstlesser voor een droge of trekkerig aanvoelende huid. De natuurlijke vochtbalans in jouw huid wordt herstelt door een exclusieve combinatie van 3 soorten hyaluronzuur, verrijkt met rimpel-verzachtende peptides en krijgt hierdoor meer volume en stevigheid. Door gebruik te maken van de Beauty Device met ultrasound en ionthoporese werken wij de de hoogwaardige werkstoffen dieper in de huid.

Anti-Stress TeaTime behandeling voor hem & haar (incl wenkbrauwen bijwerken)

90 min. € 87.50

Tover jouw vermoeide en gestresste huid om naar een stralende energieke huid! Chinese groene thee is de basis in deze heerlijke behandeling. De ampullen en vliesmasker zitten boordevol anti-oxidanten (polyfenolen) die jouw huid zullen beschermen tegen huidirritaties en vroegtijdige tekenen van huidveroudering. Door gebruik te maken van de Beauty Device met ultrasound en ionthoporese werken wij de hoogwaardige werkstoffen dieper in de huid. Door de heerlijke geuren van de producten en maar liefst 2 massages (o.a. penseelmassage) waan jij je even helemaal in relax-sferen!

Baobab anti-age behandeling voor hem & haar (incl wenkbrauwen bijwerken)

90 min. € 87.50

Revolutionaire anti-age behandeling die jouw huideigen beschermingsmechanisme stimuleerd en de huidelasticiteit verbeterd. Actieve ingrediënten uit de vrucht van de Baobab boom worden gecombineerd in een zeer effectieve formule met Hyaluronzuur, Q10 en Vitamine A en E voor een extra anti-aging effect. Door gebruik te maken van de Beauty Device met ultrasound werken wij de krachtige werkstoffen van het vliesmasker dieper in de huid. 

Helix Aspersa behandeling (incl. wenkbrauwen bijwerken)

90 min. € 87.50

Helende huidverbetering op basis van natuurlijk slakkenslijm. Zit boordevol AllantoÏne, Collageen, Elastine en Glycolzuur welke het afweermechanisme van de huid versterken. Regenereert en verstevigt de huid en zorgt voor langdurige hydratatie. Deze behandeling is ook bijzonder geschikt voor de rode en tot eczeem neigende huid!

Ultimate Stem Cell behandeling voor hem & haar (incl. wenkbrauwen bijwerken)

75 min. € 82.50

Door deze behandeling blijft de huid langer jeugdig en vitaal, en ziet er glad, sterk en stevig uit. De plantaardige stamcellen uit de Alpenroos, Hyaluronzuur en Vitamine E versterken de vitaliteit van de huideigen stamcellen, zodat deze vele malen langer actief blijven.

Forty+ behandeling (incl. wenkbrauwen bijwerken) 

90 min. € 87.50

Speciale plantaardige huidverzorging met fytohormonen bedoeld om de eerste tekenen van hormonale huidveroudering tegen te gaan. Er wordt gebruik gemaakt van het "look-a-like Botox" Forty+ Filling System (bevat Acetyl-Hexapeptides) die er voor zorgen dat de diepte van bestaande rimpels in het gezicht vermindert. Samen met de Beauty Device worden deze werkstoffen dieper in de huid gewerkt. Zorgt voor een direct zichtbare verbetering van de huidstructuur.

Couperose behandeling (incl. wenkbrauwen bijwerken)

75 min. € 78.50

Speciale behandeling voor mensen met Couperose of Rosacea. Vermindert de roodheid in de huid, de vaatwanden worden verstevigd, de gevoeligheid wordt gereduceerd en de huidbarrière wordt hersteld. Hierdoor ontstaat een egalere teint die in balans is.

Acne behandeling met AmintaMed 

75 min. € 74.50

90 min. € 87.50 (m.b.v. ultrasound Beauty Device) 

Speciale behandeling om de onzuivere, veelal problematische en vette huid m.b.v. Microzilver weer onder controle te krijgen en om de balans van de huid te herstellen. 100 % natuurlijk, geen chemische toevoegingen. Regelmatige AmintaMed behandelingen in combinatie met thuisgebruik van AmintaMed producten staan garant voor een verbetering van het huidbeeld voor acne- en naar acne neigende huid.

Do Not Age (DNA) Treatment

60 min. € 87.50

Behandeling met 3 soorten Hyaluronzuur verrijkt met rimpel-peptiden. Ontspant en verzacht de gestresste, vermoeide en rode huid. Geeft de gedehydrateerde huid het verloren vocht en frisheid weer terug. Hyaluronzuren, rimpel-verminderende peptide en voedende werkstoffen versterken de huid en geven de verslapte huid versteviging. Met de Beauty Device worden de werkstoffen in de huid gewerkt. 

Microneedling 

 • Behandelprijs gelaat € 120.00 (45 minuten) 

 • Behandelprijs gelaat incl. hals € 140.00 (60 minuten) 

Kuurprijs:

Gelaat 6 behandelingen €600.00

Gelaat incl hals 6 behandelingen €700.00

Bij een kuur krijgt u 1 behandeling gratis en is de after- treatment set inbegrepen

Dermaceutix chemische peelings 

Glycolzuur:

 • Dermaceutix G10 pH 1,8 - 2,4 (gevoelige huid) behandeling los € 71.50 

 • Dermaceutix G20 pH 1,5 - 2,1 (normale huid) behandeling los € 71.50 

 • Dermaceutix G50 pH 1,2 - 1,7 (intensieve huidverbetering) € 77.50 

Kuur (4 behandelingen) € 280.00 incl. Aloë Vera Gel en Ultra Protection SPF 30. 

Salicylzuur:

 • Dermaceutix SPO2 (gevoelige huid) € 66.50 

 • Dermaceutix SO2 (vette huid) € 68.50 

Kuur (4 behandelingen) € 240,00 incl. Aloë Vera Gel en Ultra Protection SPF 30. 

Microdermabrasie

Microdermabrasie incl. ultrasound (90 min) € 99.95.

Hyperkeratose wordt intensief verwijderd. De cellen krijgen een energieboost en de huid is veel beter in staat om werkstoffen te absorberen. De huid wordt rozig, zacht en stralend.

Microdermabrasie kuur (6) € 499.00. Bij het boeken van een kuur krijgt u de 6e behandeling gratis.

Permanente make-up ( incl. 1 nabehandeling binnen 2 maanden )

 • Wenkbrauwen hairstrokes of shadow  € 375.00
 • Eyeliner boven € 245.00
 • Eyeliner onder € 225.00
 • Eyeliner boven en onder € 375.00
 • Eyeliner ADVANCED strakke, brede lijnen € 295.00
 • Lipliner € 315.00
 • Full lips € 425.00

Voor extra nabehandelingen wordt € 90.00 aan kosten in rekening gebracht.

Touch-up ( opfrisbehandeling)

Om uw permanente make-up mooi te houden raden wij u aan om deze tijdig te laten bijwerken zodat u extra lang van uw permanente make-up kunt genieten.

 • Bijwerken binnen 1 jaar betaald u 50 % van de bovenstaande prijs
 • Bijwerken binnen 2 jaar betaald u 70 % van de bovenstaande prijs

Deze prijs geldt voor 1 behandeling! Is er alsnog een nabehandeling nodig komt er € 90.00 bij.

Alleen de door Beauty2D behandelde klanten kunnen gebruik maken van deze nabehandelingstarieven. Voor nabehandeling door andere salon gezette PMU gelden andere tarieven. Deze worden tijdens het intake gesprek besproken.

Manicure

 • Manicure basic ( 30 min. ) desinfecteren, vijlen, nagelriemen verzorgen, top coat, handcrème € 31.50
 • Manicure luxe ( 45 min. ) manicure basic aangevuld met peeling, handmassage en handcrème € 55.00
 • Handpakking € 12.50
 • Handmassage € 16.00    
 • Biab of Rubberbase naturel € 41.00
 • Gellac + Biab of Rubberbase + vijlen + nagelriemverzorgen € 43.50
 • Gellac + Biab of Rubberbase + vijlen + nagelriem verzorgen + verwijderen oude gellac € 46.00
 • Gellac verwijderen € 15.00
 •  

Pedicure

 • Pedicurebehandeling ( tot 60 min. ) nagels knippen, nagels polijsten, nagelomgeving verzorgen, behandeling ingegroeide nagels en/of kalknagels, eelt en/of likdoorns, voetcrème € 44.50
 • Luxe pedicure behandeling: pedicurebehandeling aangevuld met peeling, voetpakking, voetmassage en voetcrème € 76.50
 • Voetpakking € 12.50
 • Voetmassage € 16.00
 • Voetpeeling € 12.50
 • Gellac + rubberbase op teennagels na pedicure behandeling € 43.50
 • Gellac + rubberbase op teennagels na pedicure behandeling incl. verwijderen oude gellac € 46.00
 • Gellac verwijderen € 15.00

Diverse deelbehandelingen

 • Wenkbrauwen epileren of waxen € 18.50

 • wenkbrauwen verven € 17.50

 • Wimpers verven € 17.50

 • Wimpers en wenkbrauwen verven € 30.00

 • Diverse harsbehandelingen vanaf € 17.50 ( zie harsbehandelingen )

Make-up

 • Bruidsmake-up (incl. proef make-up) exlusief evt. reiskosten € 105.00
 • Gelegenheidsmake-up € 45.00

Massages

 • Lichaam (60 min) € 72.50
 • Schouder/nek/rug (30 min) € 45.00
 • Voet of hand € 16.00
 • Benen (25 min) € 32.50
 • Gezicht-, hals en decolleté € 17.00
 • Oorreflex, hoofdhuid en haar € 17.00
 • Hotstone: nek/schouder/rug (30 min) € 50.00
 • Hotstone: lichaam (60 min) € 75.00
 • Anti-stress behandeling voor pure ontspanning (75 min) € 79.50. Rugpeeling, rugmassage, gelaatsreiniging, massage van decolleté, hals, gezicht, haar en hoofdhuid, oog masker, gezichts- en halsmasker, oog- en gezichtsverzorging.

Harsen

 • Bovenlip of kin € 17.50
 • Bovenlip en kin € 25.00
 • Onderbenen € 31.50
 • Onderbenen met knie € 35.00
 • Bovenbenen € 36.50
 • Hele benen € 55.50
 • Oksels € 22.00
 • Borst € 38.50
 • Rug  € 41.50
 • Rug en schouders  € 51.50
 • Gehele gelaat € 45.00

Cadeautje nodig?

Heb je binnenkort een verjaardag of wil je iemand in het zonnetje zetten? Dan is de cadeaubon van Schoonheidssalon Beauty2D een goede optie!

De cadeaubonnen zijn in verschillende prijzen verkrijgbaar en worden natuurlijk mooi voor je ingepakt.